KUVAR I POMOČNI RADNIK

Sajt firme 30.10.2019 ESPADA D.O.O.

+38641584112

OPIS Posla:

Kuvar: priprema toplih i hladnih obroka, organizovanje rada, upravljanje i poznavanje HACAP dokumentacije

Pomoćnik kuvara: saradnja na pripremi obroka, čišćenju radnog prostora i radnih prostorija, deljenje hrane, snabdevanje razvodnom linijom.

OČEKUJEMO:

Kuvar: Odgovarajuće obrazovanje: kuvar, radno iskustvo i maksimalna nezavisnost u poslu, posvećenost poslu, pouzdanost i odgovornost..

Pomoćnik kuvara: iskustvo u sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, dinamična osoba, uživanje u radu i timskom radu.

Vozačka dozvola i sopstveni prevoz prednost su, a ne neophodni uslovi.

NUDIMO:

• Puno zaposlenje u firmi našeg klienta, koja ima više od 600 zaposlenih!

• Redovna mesečna isplata prema složenosti posla!

• Mogućnost razvoja karijere u naprednoj i uspešnoj kompaniji! Puno mogućnosti za obrazovanje i napredovanje!

• Plan rada zavisi od lokacije radova, u principu se radovi obavljaju u jednoj smeni od ponedeljka do petka, ali takođe u nekoliko smena do 6 dana u nedelji.

Molimo da što prije pošaljete svoju prijavu i životopis na: [email protected] ili nas pozovite na 00386 41 320 223 (Viber).

Espada d.o.o, Ljubljanska cesta 13d, 1236 Trzin, Slovenija

Ovde se prijavite za posao info@espada.si

Savet za kandidate!

Sajt ne posreduje između korisnika usluga sajta i za to ne pribavlja materijalnu ili bilo koju drugu korist. Svaki poslovni odnos zasnovan između korisnika usluga sajta je na sopstveni rizik i sajt neće snositi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu prilikom bilo kakvih transakcija i/ili poslovnih odnosa između korisnika usluga sajta. Korisnici usluga sajta se pozivaju na oprez prilikom kontakta sa drugim korisnicima sajta. Izvod iz Uslova korišćenja sajta Inoposlovi.net. Opširnije ovde.